Relatiegeschenken

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde collectie van hoogwaardige relatiegeschenken. Of u nu gepersonaliseerde items voor evenementen, bedrijfskleding of luxe geschenken zoekt, bij ons vind je de perfecte oplossing.
Personaliseer ze met uw bedrijfslogo of een speciale boodschap voor een blijvende indruk.
Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte relatiegeschenken die passen bij jouw wensen en budget. Ontdek de mogelijkheden bij ons en maak indruk met stijl en kwaliteit.

Bestellen van relatiegeschenken

Als u relatiegeschenken wilt laten bewerken, kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Kies het type relatiegeschenk dat u wilt bewerken, zoals pennen, mokken, sleutelhangers of notitieboekjes. (kijk in onze webshop!)
  2. Beslis welke personalisatie u wilt toevoegen aan de relatiegeschenken, zoals een bedrijfslogo, een naam of een speciale boodschap.
  3. Geef de gewenste locatie aan waar de personalisatie moet worden aangebracht, zoals op de voorkant, zijkant of bovenkant van het geschenk.
  4. Stuur deze informatie naar ons via e-mail op info@fabri.nl.
  5. Wij zullen uw aanvraag bekijken en een offerte opstellen op basis van uw specificaties.
  6. Daarnaast sturen wij u een voorbeeld van hoe de bewerking eruit zal zien op het gekozen relatiegeschenk, zodat u een idee krijgt van het eindresultaat.
  7. U kunt de offerte en het voorbeeld beoordelen en eventuele wijzigingen of goedkeuring doorgeven.
  8. Zodra alles definitief is, gaan we over tot het bewerken van de relatiegeschenken volgens de afgesproken specificaties.
  9. U kunt uw gepersonaliseerde relatiegeschenken ophalen of laten bezorgen, afhankelijk van wat er is afgesproken.

Bewerking

Het bewerken van relatiegeschenken is een belangrijk aspect van het personalisatieproces. Door het toevoegen van een bedrijfslogo, een naam of een speciale boodschap kunnen relatiegeschenken op maat gemaakt worden voor de ontvanger. Dit personalisatieproces versterkt de band tussen het bedrijf en de klant, en zorgt voor een blijvende herinnering aan de relatie. Het bewerken van relatiegeschenken kan worden gedaan met behulp van verschillende technieken, zoals graveren, digitaal drukken of transfer drukken, afhankelijk van het materiaal en de aard van het geschenk. Met zorgvuldige aandacht voor detail en kwaliteit kan het bewerken van relatiegeschenken een krachtige manier zijn om een blijvende indruk te maken.

Graveren

Graveren is een techniek waarbij een ontwerp, tekst of afbeelding nauwkeurig in een materiaal wordt ingesneden of geëtst. Het wordt vaak toegepast op materialen zoals metaal, glas, hout of plastic. Met behulp van speciale graveertools of laserapparatuur wordt het oppervlak van het materiaal verwijderd, waardoor een permanente en gedetailleerde markering ontstaat. Graveren biedt een elegante en duurzame manier om relatiegeschenken, awards, naamplaatjes en andere items te personaliseren, waardoor ze een unieke en professionele uitstraling krijgen.

Digitaal Drukken

Digitaal drukken is een moderne druktechniek waarbij het ontwerp direct van een digitaal bestand naar het printmedium wordt overgebracht. In tegenstelling tot traditionele drukmethodes zoals offsetdruk, vereist digitaal drukken geen drukplaten. Het maakt gebruik van geavanceerde printers die met hoge precisie en snelheid inkt op het printoppervlak aanbrengen. Deze techniek biedt flexibiliteit en efficiëntie, omdat het mogelijk is om kleine tot middelgrote oplages te produceren met snelle doorlooptijden. Digitaal drukken maakt het ook gemakkelijk om gepersonaliseerde elementen, zoals namen of individuele afbeeldingen, in het drukwerk op te nemen. Het is een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing voor het produceren van hoogwaardige en op maat gemaakte relatiegeschenken, promotionele artikelen en andere gedrukte materialen.

Transfer Drukken

Transferdrukken is een populaire techniek voor het bedrukken van verschillende materialen, waaronder stoffen, kleding, tassen en meer. Bij transferdrukken wordt een ontwerp eerst op een speciaal transferpapier afgedrukt met behulp van inkt of een speciale transferprinter. Vervolgens wordt de afbeelding of tekst met behulp van hitte en druk overgebracht op het gewenste oppervlak. Dit kan worden bereikt met behulp van een hittepers of een transferpers. Het resultaat is een duurzame en levendige afdruk die bestand is tegen wassen en lang meegaat. Transferdrukken biedt veel mogelijkheden voor het personaliseren van relatiegeschenken en promotionele artikelen met kleurrijke en gedetailleerde ontwerpen.

Scroll naar boven