Relatiegeschenken

Fabri NL is gespecialiseerd in het leveren en bewerken van uw relatiegeschenken of promotionele artikelen. Wij helpen u om een goede indruk te maken met gifts, promotionals, herinneringen, functionele gebruiksvoorwerpen en alle artikelen die u nodig heeft. Of het nu gaat om kleine of grote oplages, budgetartikelen of trendy gadgets wij bieden voor elk wat wils. Wij vertegenwoordigen gerenommeerde merken en denken graag met u mee om een eigen bijzondere uitstraling te creëren. Met onze flexibele en creatieve instelling kunnen we samen met u tot het gewenste resultaat komen. Ons aanbod is groot, neem gerust een kijkje in onze webshop.

Waarom u voor Fabri NL kiest als u partner in relatiegeschenken? Heel eenvoudig:

  • We hebben een grote selectie in sterke promotieartikelen
  • Ruim assortiment in duurzame artikelen
  • Kleine oplages zijn ook mogelijk
  • Uw bestaande artikelen kunnen wij ook voor u bedrukken of graveren
  • Scherpe tarieven
  • Persoonlijke & Betrouwbare Service
  • Snelle levering

 

Bedrukken en Graveren
Alle relatiegeschenken kunnen wij ook bedrukt of gegraveerd leveren, wel zo persoonlijk!

Bedrukken
Het bedrukken van uw relatiegeschenken of promotieartikelen zorgt ervoor dat u zichtbaar bent. Wij bedrukken (ook in eigen huis) deze producten gewenst in Full-Colour. Voor het bedrukken van de artikelen zijn er diverse druktechnieken. Overleg vooraf met onze medewerkers welke techniek het beste past bij het artikel.

Aanleveren van uw logo 
Wilt u weten of het uw logo geschikt is om te bedrukken met de techniek van uw keuze. Mail het logo dan naar info@fabri.nl. Wij ontvangen uw logo graag in een .EPS of een .PDF formaat. Plaatjes vanaf de telefoon of van internet kunnen wij niet altijd bewerken. Wij kunnen u vooraf laten weten welk formaat bedrukking op welk artikel mogelijk is en wat de beschikbare posities zijn. U ontvangt dan van ons een Eproof, zodat u kunt zien hoe het artikel er uit komt te zien.

 

Prijzen bedrukkingen 
De prijzen van de bedrukkingen lopen erg uiteen en zijn geheel afhankelijk van het artikel, de kleuren en de aantallen. Uiteraard maken wij graag een gerichte offerte voor u. Op onze webshop kunt al alvast een mooi artikel uitzoeken.

Liever uw eigen artikelen laten bedrukken? Ook dat kan, stuur ons een foto van het artikel of maak een afspraak bij ons in de showroom.

Graveren
Een gravering van uw logo of naam op uw relatiegeschenken, promotionele artikelen of andere producten geeft een geweldige uitstraling.  Of het nu gaat om glaswerk, pennensets, houten planken, we graveren dit graag voor u in eigen huis.

Maar hoe werkt dat nou precies dat graveren?

 

Uw logo 
Het begint met de aanlevering van uw logo via info@fabri.nl. Wij ontvangen uw logo graag in een .EPS of een .PDF formaat. Ook hebben we de informatie nodig waar het logo op het artikel moet komen, om welke artikel het gaat en hoe groot het logo moet worden. Met deze relevantie informatie kunnen we voor u beoordelen wat de mogelijkheden zijn, een gericht prijsopgave verzorgen en een eerste opzet voor u maken.

Zijn alle artikelen geschikt om te graveren? 
Nee helaas is niet elk artikel geschikt om te graveren. Zo is kristalglas niet geschikt. Om te beoordelen of uw artikel geschikt is neem gerust contact met ons, wij helpen u graag, wel zo persoonlijk!

Prijzen graveren 
De prijzen voor het graveren zijn afhankelijk van de grootte van het logo, de materialen en de aantallen. Wij maken graag een gerichte offerte voor u.

Winkelwagen
Scroll naar boven