Bedrukken

Bedrukken

Wilt u uw (bedrijfs)kleding laten bedrukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen bedrukkingen op verschillende manieren. Zijn er verschillende manieren? Jazeker!

Sublimatiedruk
Met deze druktechniek word het logo (full colour) geprint op uw kleding. Voorwaarde is dat het materiaal uit 100% polyester bestaat en wit van kleur is. Ook is het mogelijk om gekleurd polyester met zwart te sublimeren. Dit komt doordat bij deze techniek inkt in de kleding wordt gedrukt.

Flexdruk
Met deze druktechniek wordt het logo onder een hete pers gedrukt op uw kleding. Flexdruk kan in 1 of 2 kleuren op elk gewenste textielsoort mits het hittebestendig is. Voorwaarde is wel dat het logo niet bestaat uit te veel en verfijnde elementen.

Full-Colourdruk
De naam zegt het al, wilt u een logo dat uit meerdere kleuren bestaat drukken op uw kleding dan is deze druktechniek geschikt.

DTF-druk (Direct To Film)
Dit is de toekomst. De nieuwste machine op dit gebied wordt binnenkort bij Fabri verwacht. Het grote voordeel is dat deze machine straks alle voorgaande druktechniek in een handomdraai kan uitvoeren. Hoe klein en verfijnd het logo ook is.

Aanleveren van uw logo
Wilt u weten of het uw logo geschikt is om te bedrukken met de techniek van uw keuze. Mail het logo dan naar info@fabri.nl. Wij ontvangen uw logo graag in een .EPS of een .PDF formaat. Plaatjes vanaf de telefoon of van internet kunnen wij niet altijd bewerken. Graag horen wij ook van u welke afmeting u wenst en op welke positie van de kleding het logo moet komen.

Prijzen bedrukkingen

Flexdruk (1 kleur) & Sublimatiedruk

Borst klein (links of rechts)

€ 4,95

Borst of Rug Groot

€ 7,45

Nek klein

€ 4,95

Dijbeen groot (links of rechts)

€ 7,45

Heup klein (links of rechts)

€ 4,95

Flexdruk (2 kleuren) & Full-Colourdruk

Borst klein (links of rechts)

€ 7,45

Borst of Rug Groot

€ 10,95

Nek klein

€ 7,45

Dijbeen groot (links of rechts)

€ 10,95

Heup klein (links of rechts)

€ 7,45

Afwijkende locaties in overleg
Bij afname van meerdere bedrukkingen maken we graag een gericht offerte
Prijzen wederverkopers in overleg
Prijzen zijn exclusief BTW 21%