Bedrukken

Wilt u uw (bedrijfs)kleding laten bedrukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. DTF-druk is een revolutionaire druktechnologie.

In de wereld van grafische vormgeving en drukwerk evolueren technologieën voortdurend om de kwaliteit en efficiëntie van het drukproces te verbeteren. Een van de meest opwindende ontwikkelingen in recente jaren is DTF-druk, wat staat voor Direct To Film. Deze revolutionaire druktechnologie heeft de manier waarop we afbeeldingen op diverse oppervlakken afdrukken en overbrengen getransformeerd.

Wat is DTF-druk?

DTF-druk is een geavanceerde druktechniek die het mogelijk maakt om afbeeldingen direct op film te printen, die vervolgens op verschillende materialen kunnen worden overgebracht. Het proces begint met het afdrukken van een afbeelding op een speciale DTF-film met behulp van een DTF-printer.

Voordelen van DTF-druk:

  1. Hoge Kwaliteit: DTF-druk levert haarscherpe afbeeldingen met levendige kleuren en een uitstekende resolutie. Hierdoor is het ideaal voor gedetailleerde ontwerpen en foto’s.

  2. Flexibiliteit: Deze technologie kan worden toegepast op een breed scala aan materialen, waardoor het geschikt is voor tal van toepassingen, waaronder kleding, promotionele artikelen, decoratie en meer.

  3. Duurzaamheid: DTF-afdrukken zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, wassen en blootstelling aan de elementen. Dit maakt het perfect voor bedrijfskleding en merchandise.

Aanleveren van uw logo
Wilt u weten of het uw logo geschikt is om te bedrukken met deze techniek? Mail het logo dan naar info@fabri.nl. Wij ontvangen uw logo graag in een .EPS of een .PDF formaat. Plaatjes vanaf de telefoon of van internet kunnen wij niet altijd bewerken. Graag horen wij ook van u welke afmeting u wenst en op welke positie van de kleding het logo moet komen.

Prijzen op aanvraag!

Winkelwagen
Scroll naar boven