Bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukking voor (bedrijfs)kleding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In de wereld van grafische vormgeving en drukwerk zijn technologie├źn voortdurend in ontwikkeling om de kwaliteit en effici├źntie van het drukproces te verbeteren. Een van de meest opwindende ontwikkelingen van de afgelopen jaren is DTF-druk, oftewel Direct To Film. Met deze revolutionaire druktechnologie kunnen we afbeeldingen op diverse oppervlakken afdrukken en overbrengen op een geheel nieuwe manier.

Bedrukking aanvragen

Bedrukkingsproces

Als u kleding wilt laten bedrukken, kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Beslis welk kledingstuk u wilt bedrukken, zoals een t-shirt, hoodie of polo.
  2. Bepaal wat u precies op het kledingstuk wilt laten drukken, zoals een logo, tekst of afbeelding. (zie kopje Bestand)
  3. Kies de gewenste locatie voor de bedrukking op het kledingstuk, bijvoorbeeld op de borst, mouw of rug.
  4. Stuur deze informatie naar ons via e-mail op info@fabri.nl.
  5. Wij zullen uw aanvraag bekijken en een offerte opstellen op basis van uw specificaties.
  6. Daarnaast sturen wij u een voorbeeld van hoe de bedrukking eruit zal zien op het gekozen kledingstuk.
  7. U kunt de offerte en het voorbeeld beoordelen en eventuele wijzigingen of goedkeuring doorgeven.
  8. Zodra alles definitief is, gaan we over tot het bedrukken van de kledingstukken volgens de afgesproken specificaties.
  9. U kunt uw gepersonaliseerde kledingstukken ophalen of laten bezorgen, afhankelijk van wat er is afgesproken.

Kosten

Bij ons worden de kosten voor het bedrukken bepaald op basis van de grootte van de bedrukking en de hoeveelheid kledingstukken die u wilt laten bedrukken. Het maakt bij ons niet uit hoeveel kleuren de bedrukking bevat. We hanteren een prijsbeleid dat rekening houdt met deze factoren, zodat u een eerlijke prijs betaalt.

Bestand

Voor het bedrukken van kleding is een vectorbestand van het ontwerp nodig. Dit bestandstype bestaat uit wiskundige lijnen en vormen in plaats van pixels. Het voordeel van een vectorbestand is dat het schaalbaar is zonder kwaliteitsverlies, zodat het ontwerp op elk formaat afgedrukt kan worden. Gebruik grafische ontwerpprogramma’s zoals Adobe Illustrator of CorelDRAW om een vectorbestand te maken. Als u geen toegang heeft tot een grafisch ontwerpprogramma, kunnen wij u helpen. Als u wel een vectorbestand heeft lever deze dan aan in bestandsformaat .EPS, .AI, .CDR, .PDF of .SVG.

Techniek

Sinds 2021 bedrukken wij kleding met behulp van onze eigen DTF-transfers. DTF, oftewel Direct-to-Film, is een moderne druktechniek die gebruikt wordt voor het bedrukken van kleding en textiel. Bij DTF wordt er gebruik gemaakt van een speciale inkt die direct op een dunne film wordt aangebracht. Deze film wordt vervolgens op het textiel aangebracht en met behulp van warmte en druk gehecht aan de stof. Het resultaat is een levendige, duurzame en gedetailleerde bedrukking op het textiel. DTF biedt veel flexibiliteit in termen van ontwerp en kleuren, en kan gebruikt worden op diverse textielmaterialen.

Scroll naar boven