Veelgestelde vragen

Hoe lever ik mijn logo aan?
Voor de bewerking van onze artikelen is een vectorbestand van het ontwerp nodig. Dit bestandstype bestaat uit wiskundige lijnen en vormen in plaats van pixels. Het voordeel van een vectorbestand is dat het schaalbaar is zonder kwaliteitsverlies, zodat het ontwerp op elk formaat afgedrukt kan worden. Gebruik grafische ontwerpprogramma’s zoals Adobe Illustrator of CorelDRAW om een vectorbestand te maken. Als u geen toegang heeft tot een grafisch ontwerpprogramma, kunnen wij u helpen. Als u wel een vectorbestand heeft lever deze dan aan in bestandsformaat .EPS, .AI, .CDR, .PDF of .SVG.

Waar moet ik rekening mee houden ?
Het is belangrijk om altijd duidelijk te vermelden om welk type artikel het gaat. Geef ook de gewenste afmetingen van het ontwerp, de specifieke kleuren en de posities waarop deze moeten worden geplaatst. Door deze informatie helder te communiceren, kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Mijn gegevens
Om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om uw telefoonnummer en e-mailadres aan ons door te geven bij uw aanvragen.

Prijzen
Hoewel wij doorgaans vaste prijzen hanteren, begrijpen wij dat er situaties kunnen zijn waarin uitzonderingen nodig zijn. Onze prijzen kunnen variëren op basis van factoren zoals aantallen en afmetingen.

Minimale bestelhoeveelheid
Wij kennen geen minimale bestelhoeveelheid. Om items te borduren raden we minimaal 6 stuks aan. Voor relatiegeschenken en promotionele artikelen gelden soms wel minimale besteleenheden, dat verschilt per artikel.

Scroll naar boven