Borduren

Borduren

Een borduring van uw logo of naam op uw (bedrijfs)kleding geeft een geweldige en duurzame uitstraling. Wij beschikken over 2 grote borduurmachines en vele kleuren. Onze medewerkers weten als geen ander hoe uw logo het beste uitkomt op de kleding. We plannen hiervoor graag een persoonlijk gesprek in. Een borduring is zeer slijtvast. Maar hoe werkt dat nou precies dat borduren?

Uw logo
Het begint met de aanlevering van uw logo via info@fabri.nl. Wij ontvangen uw logo graag in een .EPS of een .PDF formaat. Ook hebben we de informatie nodig waar het logo op de kleding moet komen, om welke kleding het gaat en hoe groot het logo moet worden. Met deze relevantie informatie kunnen we een gericht prijsopgave verzorgen en een eerste opzet voor u maken.

Transformatie van logo naar borduurkaart
Wij laten uw logo vervolgens omzetten in een borduurbestand. Dit digitale bestand zorgt er voor dat onze machines kunnen worden ingesteld en aangestuurd.

Formaat berekenen
Om tot een prijs te komen gaan we uit van het totale formaat van de borduring. Formaatberekening : Lengte + Breedte. Voorbeeld het logo is 8 cm breed en 3 cm hoog, dan is het formaat 11 cm2. Je kijkt dan in de prijstabel bij 10-12 cm.

Prijzen borduringen

Overige werkzaamheden

Per stuk verpakken artikelen klein

€ 0,50

Per stuk verpakken artikelen groot

€ 0,75

Verwijderen spelden uit overhemden (per hemd)

€ 0,25

Borduurkaarten

Borduurkaart klein (tot 12 cm)

 € 30,00

Borduurkaart groot (tot 24 cm)

€ 60,00

Afwijkende locaties in overleg
Bij afname van meerdere bedrukkingen maken we graag een gericht offerte
Prijzen wederverkopers in overleg
Volvlakborduringen zijn op aanvraag
Prijzen zijn exclusief BTW 21%