Veelgestelde vragen - Over ons

Veelgestelde vragen

Hoe lever ik mijn logo aan?
Wij vragen je om het logo aan te leveren in een EPS of PDF formaat. Dat zijn bestanden die we kunnen bewerken. Een plaatje opgeslagen in dit bestandstype blijft een plaatje en kunnen we dus niet bewerken.

Waar moet ik rekening mee houden ?
Vermeld altijd duidelijk om welke afmeting het gaat, welke kleuren en op welke positie er eventuele bedrukking of borduring moet komen

Mijn gegevens
Laat altijd duidelijk je gegevens achter inclusief een mobiele nummer waarop je bereikbaar bent.

Prijzen
Wij hanteren vaste prijzen maar daar kunnen natuurlijk uitzonderingen op zijn. Kijk voor onze standaard prijzen op de pagina van het gewenste artikel.

Afmetingen Spandoek
Indien u een spandoek besteld houdt er dan rekening mee dat de maximale lengte, van 1 van de zijden, 1,80 meter is om zelf te bedrukken, dus ook korte levertijden. Grotere spandoeken zijn ook mogelijk, de levertijd hiervoor is dan 5 werkdagen.

Minimale bestelhoeveelheid
Wij kennen geen minimale bestelhoeveelheid. Om items te borduren raden we minimaal 6 stuks aan. Voor relatiegeschenken en promotionele artikelen gelden soms wel minimale besteleenheden, dat verschilt per artikel.

Over ons

Fabri maakt bedrijven zichtbaar, snel & persoonlijk. Wij zijn het bedrijf uit het nuchtere Twente die gespecialiseerd is in het aankleden van uw bedrijf, sportvereniging of club. Doordat we beschikken over een eigen grafische afdeling, hightech borduur- en drukmachines leveren wij flexibel en snel voor een scherpe prijs. Onze promotionele artikelen zijn snel leverbaar en worden ook in-house voorzien van de juiste uiting voor uw bedrijf. Wij weken al jaren samen met gerenommeerde leveranciers.

Wij zijn er ook persoonlijk voor jullie! Meer weten? Neem gerust contact met ons op wij staan je graag te woord.

Winkelwagen
Scroll naar boven